“Som conscients que els tres punts són vitals”

“Som conscients que els tres punts són vitals”

Fran Sánchez i Gemma Gili han parlat del crucial partit de diumenge amb el Sevilla a la Ciutat Esportiva
Cada vegada queda menys. Diumenge (13 h), a la Ciutat Esportiva, el Barça Femení rebrà el Sevilla a falta de quatre jornades per al final de la Lliga. L’equip segueix a un punt de l’Atlètic de Madrid. Abans del nou assalt, l’entrenador Fran Sánchez  i Gemma Gili han atès els mitjans.

Les declaracions de Fran Sánchez

“El Sevilla és un equip que està mostrant un bon to, especialment en aquesta fase final de la Lliga. És molt físic i té molt clar a què juga. Crec que no serà fàcil, rarament hem vist resultats que no siguin ajustats”.

“L’equip està conscienciat que és un tram molt important de la temporada, que estem ja a la recta final i que no hem de fallar per mantenir les nostres opcions”.

“Ha estat una setmana sense compromisos internacionals i ens ha anat bé per poder descansar una mica. La gent està amb moltes ganes de treure endavant aquests partits que venen”.

“Intentem veure els partits més propers del rival. Evidentment, acostumem a veure el de l’Atlètic perquè és abans del nostre, però no només aquest”.

Les declaracions de Gemma Gili

“Som conscients que els tres punts són vitals, aquesta ha de ser la nostra mentalitat”.

“L’equip té l’experiència d’altres anys de competir fins al final i al màxim nivell”.

“Hem de continuar fent la nostra feina, que és aconseguir els tres punts cada setmana i lluitar això fins al final”.

“Arribem bé al tram final de la temporada. La plantilla és llarga i competitiva, s’han pogut fer rotacions a tothom per arribar-hi bé”.
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut