Importants descomptes per gaudir de PortAventura Park i de Ferrari Land

Importants descomptes per gaudir de PortAventura Park i de Ferrari Land

Els socis del Club tenen un 50% de descompte en l’entrada de PortAventura Park, o bé 20 € de descompte en l’entrada combinada de PortAventura Park + Ferrari Land.

Els socis del FC Barcelona disposen una temporada més d’una promoció especial que els possibilita tenir importants beneficis a l’hora d’aquirir les seves entrades per a PortAventura Park o PortAventura Park + Ferrari Land.

Presentant personalment el carnet del Barça i el DNI a les taquilles del parc PortAventura Park, el soci titular del carnet i fins a tres acompanyants es beneficiaran d’un 50% de descompte en la compra d’una entrada d’adult d’un dia per a PortAventura Park o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’un dia per a PortAventura Park + Ferrari Land.

L’entrada únicament serà vàlida una sola vegada el mateix dia de la compra i d’haver presentat el carnet de soci a les taquilles.

Aquesta promoció no és vàlida per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World ni acumulable a altres ofertes. Promoció vàlida del 23/03/18 al 06/01/19, ambdós inclosos i segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land.

Un món d’experiències úniques

PortAventura Park acull 40 atraccions per crear adrenalina i viure tot tipus d’emocions. També ofereix la possibilitat d’abaixar la intensitat i fer una visita més calmada amb diferents atraccions aquàtiques que sorprenen i permeten gaudir-les en família.

El 2017 PortAventura World va inaugurar un tercer parc temàtic dedicat a la prestigiosa firma italiana Ferrari: Ferrari Land.

Un parc temàtic únic a Europa. Un autèntic homenatge no només a la vessant tecnològica de Ferrari, sinó també al seu paper com a emblema del geni italià. Velocitat, innovació, adrenalina, tematització, atraccions capdavanteres a escala mundial… Ferrari Land té una superfície de 70.000 metres quadrats amb atraccions increïbles i espais meravellosos dedicats en exclusiva a la mítica escuderia italiana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut