Cap de setmana vibrant dels segons equips de seccions

Cap de setmana vibrant dels segons equips de seccions

Els equips B de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins arriben a la part decisiva de la temporada

Divendres i dissabte són dies d’activitat important pels equips B del formatiu de les seccions professionals. El bàsquet té un partit decisiu a Valladolid, l’handbol visita la pista del BM Torrelavega i el futbol sala B rep, a la Ciutat Esportiva, el Prone Lugo a la penúltima jornada de la Lliga regular.

Partit vital a Valladolid

El Barça Lassa B de bàsquet juga divendres a les 21 h a la pista del CBC Valladolid, la penúltima jornada de la Lliga regular de la LEB Or. Ara mateix els blaugranes lluiten per eludir el descens. Els blaugranes són un dels cinc equips empatats a 11 triomfs i d’aquests cinc, tres obtindrien la salvació i dos baixarien.

Tot i que les combinacions per a aquestes dues darreres jornades són moltes, n'hi ha una que donaria per salvats els blaugranes: un triomf a Valladolid, combinat amb derrotes de Palma i Sammic, mantindrien matemàticament els joves de Julbe a una jornada de la fi de la fase regular.

Visita a Torrelavega

Després del triomf de la setmana passada davant el Ca’ Mario Lanzarote, els joves de Roi Sánchez visiten, dissabte a les 18.30 h, la pista del BM Torrelavega. Els blaugranes ocupen la setena posició de la taula i els càntabres el sisè lloc, ambdós empatats a 28 punts.

Els de Torrelavega arriben al partit amb necessitat de punts per poder optar a la fase d’ascens i trencar la ratxa de tres derrotes consecutives.

Darrer partit a casa del Futbol Sala B

La visita del Prone Lugo, dissabte a  les 16 h i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, és la darrera ocasió de veure el Barça Lassa B de futbol sala a casa. Els de Xavi Closas juguen la penúltima jornada de la 2a divisió de la LNFS com a locals.

Ara per ara els blaugranes ocupen la tercera posició de la classificació amb 54 punts, un per sota de ElPozo B i quatre per sota de Valdepeñas, líder de la competició.

Descans per l’Hoquei B

El segon equip de l’hoquei patins té descans aquest cap de setmana. Immersos en el playoff d’ascens, els joves blaugrana estan empatats a la sèrie de quarts (1-1) amb l’Olot.

El proper cap de setmana tindrà lloc el tercer i definitiu partit per desempatar l’eliminatòria i decidir qui accedirà al playoff de semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut