Pablo Álvarez arriba als 50 gols aquesta temporada

Pablo Álvarez arriba als 50 gols aquesta temporada

El pitxitxi blaugrana iguala les xifres de la temporada passada quan encara es poden disputar vuit partits

És el golejador de l’equip, i ho continua demostrant temporada rere temporada. Pablo Álvarez, autor d’un doblet en l’últim partit a Alcoi, ha arribat als 50 gols. Aquesta xifra iguala els registres del curs anterior, en què el killer de San Juan també va marcar mig centenar de dianes.

Amb aquest nombre de gols, Pablito lidera la capacitat golejadora de l’equip, ja que suma més del doble de gols que els seus companys en totes les competicions: Pau Bargalló i Lucas Ordoñez (24), Marc Gual (20), Sergi Panadero (18), Xavi Barroso (16), Matias Pascual (15) i Ignacio Alabart (14).

Millors registres generals que l’exercici 2016/17

El ’7’ blaugrana ha arribat als 50 gols després de jugar 37 partits (33 com a titular) i quan encara falten un mínim de set duels oficials per endavant, que poden ser vuit si s’arriba a la final europea. El curs anterior els 50 gols van arribar en 41 partits disputats (34 com a titular).

A bola aturada, ha marcat 8 gols en 18 faltes directes, mentre que la temporada passada va transformar 7 faltes directes després de 26 intents, i també va llançar un penal, que no va poder marcar.

Supera els 35 gols a l’OK Lliga

Els 56 gols marcats per Pablo Álvarez a l’OK Lliga 2013/14 suposen un rècord golejador difícil de superar. Aquesta temporada, el de San Juan en suma 37 a la competició domèstica, quan la temporada anterior en va fer 35.

Actualment, només té per sobre el reusenc Raül Marín (44). Per sota, el tercer golejador de la categoria és Maxi Oruste (26). Aquest curs Álvarez sí que ha aconseguit la fita de marcar sis gols en un sol partit (contra l’Arenys de Munt, tot i que les dades oficials de la Federació li atorguen cinc gols).

Marca en totes les competicions

Pablo Álvarez també ha vist porteria en totes les altres competicions jugades aquesta temporada. Havent disputat un partit menys, i amb una Final Four per afrontar, en suma 6 a la Lliga Europea (deu l’exercici anterior), i en va marcar quatre a la Copa (dos en l’anterior), dos a la Supercopa (dos en l’anterior) i un a la Lliga Catalana (dos en l’anterior).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut