El Barça no aconsegueix superar el Getxo (37-43)

La bona primera part dels blaugranes no va ser suficient per endur-se la victòria en l'últim partit de la temporada disputat a la Teixonera

El Barça va dominar la primera part del matx davanat el Getxo però no va ser suficient per acabar emportant-se la victòria en l'últim partit de la temporada disputat a la Teixonera (37-43). Un partit que va ser molt vistós per part dels dos equips i que deixa al Barça amb 46 punts a falta d’un partit per acabar la temporada 2017-18 de la Lliga Heineken.

Domini blaugrana al primer temps

Els primers 20 minuts del partit van tenir un clar domini per part dels blaugranes. El marcador s’obría al minut 2 amb un cop de càstig que anotava Artion Kovalenko (3-0). Al minut 22, el Barça ja havia aconseguit anotar 3 marques i dues transformacions, deixant el 22-0 al marcador. Superat l'equador del primer temps, els visitants van reaccionar i van situar el 22-12 a l'electrònic, però abans del descans, els blaugranes van aconseguir dues marques més que van deixar el 34 a 17 al marcador.

A la segona meitat la dinàmica del partit va canviar i els vascos van poder donar la volta al marcador. Tot i que els blaugranes van obrir la segona part amb un cop de càstig al minut 58 (37-17), els Getxo va aconseguir remuntar amb 3 assaigs entre els minuts 64 i 69 que deixaven el 37-40 a 11 minuts del final. Finalment, un cop de càstig del Getxo al minut 74 va sentenciar el matx amb el 37-43 definitiu.

La Teixonera acomiada la temporada

Aquest va ser l'últim partit de la temporada que es disputava a La Teixonera. Enguany, els blaugranes han tret petroli del seu camp. Dels 46 punts que el Barça ha sumat aquesta temporada, 34 s'han aconseguit a la Teixonera. De fet, els blaugranes han aconseguit 6 victòries, 8 punts de bonificació ofensiva i 2 punts de bonificació defensiva com a locals.