Víctor Tomàs: “Ens aixecarem per guanyar la Copa del Rei”

Víctor Tomàs: “Ens aixecarem per guanyar la Copa del Rei”

El capità del Barça Lassa ha donat veu al vestidor després de l’eliminació de la Champions i la fi de la ratxa de 146 partits invictes a la Lliga Asobal

Després de quedar fora de la Lliga de Campions als vuitens de final contra el Montpeller i de posar punt final a la històrica ratxa de 146 partits sense perdre a la Lliga Asobal -185 en totes les competicions domèstiques-, el Barça Lassa afronta el tram final de temporada amb el repte de sumar un títol més, la Copa del Rei. A dues setmanes de la cita que es disputarà al Madrid Arena (4, 5 i 6 de maig), el capità Víctor Tomàs ha estat l’encarregat de donar veu al vestidor en un moment difícil: “Caure als vuitens de la Champions ens ha fet mal, som humans; ens aixecarem per guanyar la Copa”.

El capità blaugrana parla des de l’experiència, i destaca el valor de tot allò que s’ha aconseguit en els últims anys. “Amb aquest equip ens hem oblidat que juguen dos equips”, remarca Víctor Tomàs. La derrota contra el Fraikin Granollers en l’últim sospir (28-29) va posar el punt final a una històrica ratxa de 146 partits d’imbatibilitat a la Lliga Asobal -145 victòries i un empat-. Sobre aquesta efemèride, el ‘8’ blaugrana reconeix que “al vestidor no ens fixàvem en la xifra del rècord, no era una pressió afegida”. En aquest sentit, afegeix que “la ratxa és una bestialitat, irrepetible en l’esport professional”.

Víctor Tomàs s’ha mostrat autocrític en diverses entrevistes amb els principals mitjans d’informació, però deixa clar que “la implicació i l’esforç de l’equip han estat totals”. Cal mirar endavant, i el que queda és la Copa del Rei, que es disputarà a Madrid els dies 4, 5 i 6 de maig: “La Copa té molt valor, la volem guanyar com sigui”. El capità defensa el model i el projecte, afirmant que “l’equip tècnic s’ha guanyat tot el crèdit; és la primera ensopegada en vuit anys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut