FC Barcelona Femení – Sevilla FC (prèvia): Com una final

FC Barcelona Femení – Sevilla FC (prèvia): Com una final

13 hores, Gol: L’equip disputa un altre partit fonamental a la Ciutat Esportiva per continuar somiant en la Lliga
Barça-Sevilla és sinònim de final aquest cap de setmana. Un partit que val una Copa del Rei en masculí i amb moltes connotacions en femení. Per a les blaugranes, el d’aquest diumenge a les 13.00 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà un duel vital per seguir aspirant a la Lliga. I és que l’Atlètic de Madrid ja ha vençut el seu compromís d’aquesta jornada i se situa provisionalment a quatre punts.

Després d’aquest matx en quedaran tan sols tres per disputar-se del campionat. L’objectiu culer continua sent el de guanyar-los tots fins al final de la Lliga. Ara mateix l’equip encadena tres victòries i en té quatre de pendents. El Sevilla, per la seva banda, busca assegurar la permanència i qui sap si poder somiar a classificar-se amb la Copa de la Reina.

A la primera volta el duel es va resoldre amb dues accions a pilota aturada (0-2): Andressa Alves, de penal, i Ruth, en un servei de falta lateral, van ser les golejadores.

En aquesta ocasió el cos tècnic blaugrana no podrà comptar precisament amb Andressa Alves, que està disputant la fase final de la Copa Amèrica a Xile, ni tampoc amb Fabiana, Line Røddik i Leila, que continuen recuperant-se de les seves lesions.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut