Lasse Andersson torna a les pistes 13 mesos després

Lasse Andersson torna a les pistes 13 mesos després

El central danès del Barça Lassa ha superat una doble lesió de lligaments del genoll esquerre i, més d’un any després, va reaparèixer en el partit de Lliga Asobal contra el Zamora

Han hagut de passar 406 dies per tornar a veure Lasse Andersson competint sobre una pista d’handbol. És el temps que ha passat des que el central danès del Barça Lassa va caure lesionat del genoll esquerre en un partit de Lliga de Campions contra el Wisla Plock al Palau Blaugrana. Era l’11 de març del 2017, i aquest dissabte 21 d’abril l’’11’ blaugrana va tornar a vestir-se de curt per jugar amb els seus companys.

Al Polideportivo Ángel Nieto de Zamora, Lasse Andersson va tornar a compartir pista amb l’equip, que l’esperava amb ganes i il·lusió. I ho va fer amb victòria per 23-36 contra el MMT Seguros Zamora. El retorn del danès és una injecció de moral per al conjunt de Xavi Pascual en el tram final de temporada, en què l’equip lluitarà per sumar un títol més, la Copa del Rei.

El danès ha passat un any de dificultats, però sempre amb perseverança i il·lusió de tornar a vestir l’’11’ a l’esquena. Després de lesionar-se al Palau, Andersson va començar un procés de recuperació llarg, i a l’inici de la nova temporada va veure de ben a prop el retorn a les pistes. Però una acció desafortunada en un entrenament el va obligar a passar de nou pel quiròfan el 22 de setembre. En comptes d’enfonsar-se, el danès va seguir treballant dur amb la intenció de tornar a jugar amb plenes garanties, i ja ho ha aconseguit.

La tornada d’Andersson als terrenys de joc és un reforç de luxe per al Barça Lassa per afrontar un últim repte aquest curs. Després de guanyar la SuperGlobe, la Supercopa d’Espanya, la Copa Asobal i la Lliga Asobal, els blaugrana buscaran el cap de setmana del 4, 5 i 6 de maig aixecar la Copa del Rei a Madrid. I ho faran, 13 mesos després, amb l’equip al complet, inclòs Lasse Andersson.

El jugador danès ha valorat el seu retorn a les pistes després d'haver contribuit en la victòria blaugrana contra el Zamora: "Estic molt feliç per tornar a jugar. Han estat uns mesos molt durs en què he treballat molt". "Ara em falta agafar el ritme de competició, ja que no és el mateix que els entrenaments", ha afegit Andersson. Bentornat!!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut