Local

‘Èdip’ al Teatre Romea amb descompte per a socis

18 € per a les funcions del 8 al 10 de maig a la Zona Platea i 20 € per a les funcions del 5 i el 6 i de l’11 al 13 de maig també a la Zona Platea. 15% de descompte per a la resta de zones i de funcions.

Èdip regna a Tebes juntament amb la seva esposa, Jocasta, la vídua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat està colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajuda al seu rei, i ell els promet venjança. Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant d’aquesta tragèdia, i només el seu càstig pot salvar la ciutat.

Quan el rei de Corint, Pòlib −el qual Èdip considera el seu pare−, mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes, perquè sense saber-ho ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s’ha casat i amb qui ha tingut quatre fills, és també la seva pròpia mare. Quan ella se n’assabenta es lleva la vida, i el seu fill, davant el cadàver de la seva mare i esposa, s’arrenca els ulls desesperat i reclama el càstig que ell mateix va prometre al culpable per així salvar Tebes.

Dades d’accés
Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Més notícies aquí