Reconeixement dels Veterans a Viran Morros

Reconeixement dels Veterans a Viran Morros

Al sopar anual de l’Associació d’Exjugadors d’Handbol, coincidint amb el 75è aniversari de la secció, es va reconèixer la trajectòria del jugador, que deixarà el Club a final de temporada

Aquest dijous es va celebrar el sopar anual de l’Associació de Veterans de l’Handbol del FC Barcelona a l’Hotel Condes de Barcelona amb nombrosa presència del primer equip blaugrana. A l’acte, que també va comptar amb l’assistència del directiu responsable de la secció, el Sr. Joan Bladé, hi van ser el capità Víctor Tomàs, Gonzalo Pérez de Vargas, Viran Morros, Aitor Ariño i Alexis Borges.

L’acte va servir perquè els veterans fessin el seu particular homenatge a Viran Morros, jugador format a la base de la secció i que deixarà el Club al final de la temporada després de set anys al màxim nivell. El jugador va rebre el reconeixement de tots els assistents i un detall de l’Associació.

El sopar va donar el tret de sortida als actes de celebració del 75è aniversari de la creació de la secció d’handbol del FC Barcelona. L’efemèride es complirà a finals d’any, i l’acte d’aquest dijous va congregar diverses personalitats de la història de l’handbol barcelonista, com ara l’actual director general del Club, Òscar Grau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut