Barça Lassa B: La salvació, en joc

Barça Lassa B: La salvació, en joc

Un triomf dels blaugranes els mantindria a la LEB Or

Divendres a les 21 h el Barça Lassa B de bàsquet afronta la darrera jornada de la LEB Or amb l’objectiu de sumar un triomf que el mantingui a la segona categoria del bàsquet estatal. Al davant tindrà el segon classificat, el CB Prat, que cerca un triomf per mantenir la segona posició a la Lliga regular. El partit es podrà seguir en directe per Barça TV.

Les opcions del Barça Lassa B

Actualment el Barça Lassa B ocupa el tretzè lloc de la classificació amb 12 triomfs, una victòria més que els dos equips que ocupen les places de descens. Un triomf mantindria el segon equip blaugrana a la LEB Or.

En cas de derrota, cal agafar la calculadora, ja que són sis equips amb possibilitats d’ocupar les dues places de descens. Les combinacions són diverses, però si Lleida i Clavijo cauen en els seus enfrontaments els blaugranes es mantindrien tot i la derrota.

En cas triomf d’algun d’aquests dos equips, les possibilitats es disparen segons els resultats que obtinguin Palma, Sammic i Osca. La jornada es jugarà en horari unificat, divendres a les 21 h.

El Júnior, a la Final a Quatre de Catalunya

Els joves de l’equip júnior, entrenats per Marc Calderon i Lubos Barton, jugaran aquest cap de setmana a Tremp la Final a Quatre per decidir el campió de Catalunya de la categoria.

A Tremp els blaugranes es trobaran, a semifinals, amb el Bàsquet Almeda, dissabte a les 19 h, i amb anterioritat, a les 17 h, Joventut i Mataró disputaran l’altra semifinal.

Diumenge serà el dia per decidir les posicions finals. A les 10.30 h tindran lloc el tercer i el quart lloc, i a les 12.30 h, la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut