El Juvenil A afronta el repte de la Copa de Campions

El Juvenil A afronta el repte de la Copa de Campions

L’equip entrenat ara per Denis Silva viatja avui cap a Ciudad Real, on demà debutarà contra el Màlaga amb l’objectiu de sumar aquesta competició a la Lliga i la UEFA Youth League

El Juvenil A torna a la competició. Una vegada guanyades la Lliga i la UEFA Youth League, l’equip busca el triplet a la Copa de Campions, que es disputa aquesta setmana a Ciudad Real i Puertollano. I ho fa amb novetats. La més important és el debut de Denis Silva a la banqueta després del nomenament de Francesc Xavier Garcia Pimienta com entrenador del Barça B. El Màlaga, campió del Grup 4 de la Divisió d’Honor, serà demà el primer rival dels blaugranes a la ronda de quarts de final (19.00 hores / Ciudad Deportiva Sur de Ciudad Real). Es tracta d’un rival molt complicat que ja va eliminar el Juvenil A en la passada edició d’aquest torneig que agrupa als set campions de Lliga a més del segon millor classificat de tots els grups. Sporting-Las Palmas, Tenerife-Athletic i Atlètic de Madrid-Atlètico Madrileño completen el quadre final. El Barça, en cas de victòria, es creuaria a les semifinals amb el guanyador de l’eliminatòria Sporting-Las Palmas.

El Barça busca el seu quart títol en una Copa de Campions que va guanyar per darrera vegada la temporada 2010/11, quan es va imposar per 3-1 al Reial Madrid a la final amb una generació en què destacaven Balliu, Sergi Gómez, Deulofeu, Espinosa o Rafinha, entre d’altres, a les ordres del tècnic Òscar Garcia. El Juvenil A viatja avui a Ciudad Real amb una convocatòria formada per 18 jugadors: Iñaki, Carevic, Roman, Comas, Mate, Chumi, Mingueza, Guillem Jaime, Miranda, Jandro, Riqui Puig, Collado, Martí Vilà, Calavera, Konrad, De Vega, Marqués i Edgar. Konrad i Lucas de Vega, del Juvenil B, entren a la convocatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut