Local

El millor i més madur Thomas Heurtel

El base del Barça Lassa és el líder en assistències a la Lliga Endesa (7,1) i anota també 13 punts per partit

“El millor moment de la meva carrera? Ho veurem a final de temporada si hem pogut guanyar algun títol”, comenta amb un somriure Thomas Heurtel, base francès del Barça Lassa. El ‘13’ blaugrana, que fa pocs dies va fer 29 anys, es troba en un dels moments més dolços de la seva trajectòria esportiva.

“Tenia l’esperança de fer una bona temporada, estic fent la meva feina i intento que l’equip guanyi i els companys se sentin bé a la pista”, analitza Heurtel, que és un dels jugadors més incisius i decisius del Barça Lassa de Svetislav Pesic. “Amb la seva arribada tinc més llibertat, més confiança, tot i que també la tenia abans”, comenta sobre el tècnic serbi

Líder total

I és que Heurtel és el líder de l’equip en diverses facetes del joc: punts, assistències, valoració i rendiment de l’equip a pista. O el que és el mateix: 13 punts per partit, 7,1 assistències, 16,2 de valoració i un +/- de l’equip amb la seva presència sobre el parquet de 9,3.

I a banda de liderar el seu equip, també és el líder de la Lliga Endesa quan es tracta de repartir assistències. Lidera la competició amb 7,1 assistències, en una lluita frec a frec amb el base Omar Cook, del Movistar Estudiantes (7). A nivell de valoració, Heurtel és el 7è classificat –el primer és Shengelia amb 19,8-, el 12è en anotació –el líder és Landesberg amb 21,2- i el tercer en el +/- de l’equip a pista –Doncic lidera amb 10,8-.

Finalment, cal destacar l’aportació d’Heurtel a l’Eurolliga: 11,3 punts i 6,4 assistències en els 30 partits que ha disputat aquesta temporada.

Més notícies aquí