Barça Lassa B – CPH Olot (3-1): Classificats per a semifinals

Triomf treballat del segon equip de l’hoquei patins que li permet continuar lluitant per l’ascens

Era un cara o creu, continuar a semifinals o finalitzar la temporada, i els joves blaugrana han respost a la pressió. Amb paciència i confiant en el seu estil de joc han superat un experimentat CPH Olot en el tercer i definitiu partit de quarts de final del play-off d’ascens.

Control blaugrana

En els primers minuts d’aquest enfrontament decisiu el control de la bola era blaugrana, i el Barça Lassa B tancava els olotins a la seva àrea. Passaven els minuts, i el monòleg atacant barcelonista es feia més evident. Els de la Garrotxa només creaven perill sortint a la contra, però el marcador no es movia.

El segon equip de l’hoquei patins intentava trobar el gol que obrís el marcador, però el posicionament defensiu de l’Olot no li permetia trobar els forats. Però al minut 20 de la primera part, amb un xut creuat, el Barça ha aconseguit estrenar l’electrònic.

Amb l’avantatge culer, el ritme del matx no canviava, i els barcelonistes seguien tenint el control. Al descans, però, s’hi arribava amb el 1 a 0 que lluïa al marcador des del minut 20.

Concentració i persistència

La segona meitat començava amb molta intensitat, i l’Olot aconseguia empatar, fruit d’un penal, al minut 3. El ritme de joc s’havia elevat, i les contres d’ambdós equips, combinades amb l’atac posicional blaugrana, evidenciaven el que s’hi estaven jugant i també la tensió que es vivia a Llars Mundet.

De nou, el Barça Lassa B tancava el rival al seu camp, però cada contraatac dels garrotxins era un perill per a la porteria blaugrana. Els joves barcelonistes, però, tornaven a marcar a manca de deu minuts per al final i establien així el 2 a 1.

A vuit minuts per al final arribava la desena falta del CPH Olot. El porter visitant aturaria el llançament local. S’entrava en els cinc darrers minuts amb tot per decidir. A manca de tres minuts l’Olot tenia l’ocasió per empatar, però la bola no entraria. A 25 segons del final Àlex Joseph establia el definitiu 3 a 1, que dona el passi per a les semifinals.