L’Infantil A i l’Aleví C guanyen la Lliga

L’Infantil A i l’Aleví C guanyen la Lliga

L’equip de Carles Martínez aconsegueix el títol després de vèncer per 1-3 al camp del Girona mentre que els nois de Dani Horcas superen el Cornellà C, per 6-0, i guanyen, invictes, el campionat

La pluja de títols continua al futbol formatiu amateur. L’Infantil A i l’Aleví C s’han proclamat campions de Lliga aquesta setmana i sumen els seus èxits als aconseguit ja el passat diumenge pels Cadets A i B. L’Infantil A s’ha proclamat campió de Lliga després de vèncer per 1-3 al camp del Girona en un partit espectacular on Aleix, Juan Larios i Bobi van ser els autors dels gols blaugranes. És la tercera Lliga consecutiva del Barça en aquesta categoria i és el punt i final de Carles Martínez, l’artífex d’aquestes tres grans temporades, a la banqueta. El tècnic s’incorpora des d’avui al Cadet A. I ho fa després de signar una molt bona temporada a l’Infantil A on han guanyat la Lliga amb 23 victòries, 4 empats i només una derrota, amb un balanç de 101 gols a favor i només 14 en contra. Xavi Planas, amb 25 gols, és el pitxitxi de l’equip i de la categoria. L’Infantil A viatja avui cap a Alemanya per disputar la Zender Cup, on es trobarà a la primera fase al FC Colònia i Eintracht Frankfurt. L’equip estarà ja dirigit per Álex Urrestarazu, nou primer entrenador, i Pere Romeu, segon tècnic.

L’Aleví C de Dani Horcas, per la seva part, va guanyar la Lliga després d’imposar-se per 6-0 al Cornellà C a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit on Joel Escaler, Marc Bernal, Landry, Lamine Yamal, Xavi Castellanos i un jugador rival en pròpia porta van ser els autors dels gols blaugranes. L’Aleví C ha fet una temporada espectacular. Han guanyat la Lliga invictes signant 25 victòries consecutives. No han cedit cap punt. Els seus números són, a més, impressionants: 233 gols a favor i només 24 en contra. Unes xifres que parlen per si soles del potencial d’aquesta generació de jugadors del 2007. Lamine Yamal, amb 58 gols, és el pitxitxi de l’equip i de la categoria. L’Aleví C jugarà aquest cap de setmana a Taradell el Torneig TAR 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut