Montakit Fuenlabrada – FC Barcelona Lassa: Partit important a domicili

Montakit Fuenlabrada – FC Barcelona Lassa: Partit important a domicili

Els blaugranes visiten una pista sempre complicada contra un rival que busca la seva plaça en el play-off pel títol

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 19 hores i en directe per Movistar Deportes 1, el Montakit Fuenlabrada. Els locals, que van començar d’allò més bé la temporada, han encadenat diferents derrotes les últimes setmanes que els han fet sortir de les posicions de play-off, lloc on volen tornar. El Barça de Pesic, per la seva banda, és conscient que necessita el triomf per continuar aspirant a la segona posició i, també, per mantenir el tercer lloc que ocupa actualment.

El rival

Compta amb un equip amb jugadors que combinen experiència i talent. El seu màxim anotador és el croat Marko Popovic, que anota 14,6 punts per partit, seguit per tres jugadors que passen de la xifra de deu punts: Eyenga (12), Pako Cruz (12) i el blaugrana Rolands Smits (10,4 punts i 4,1 rebots) que està completant una bona temporada com a cedit a Fuenlabrada. Els homes de Ché Garcia també compten amb jugadors capaços de trencar partits com O’Leary, Vargas, Olaseni, Rupnik o Llorca.

El Barça

Encara el partit després d’una setmana en què l’equip ha pogut descansar i treballar amb tranquil·litat pel fet de només disputar un partit per setmana. Els blaugranes són conscients de la dificultat del matx davant d’un equip que aquest curs ha demostrat la seva qualitat, arribant a disputar la Copa del Rei. Pesic tindrà les baixes ja conegudes de Sanders i Séraphin.

Les declaracions

Pau Ribas

“Estem en una bona dinàmica, ara estem disputant un partit per setmana i estem treballant bé. Hem de seguir i una victòria fora de casa ens aproparia més al nostre objectiu d’acabar entre els quatre o dos primers”.

“Ara mateix el Fuenlabrada es troba en una situació complicada per les lesions, que li han passat factura a nivell físic. Ells són un molt bon equip i contra el Barça la pressió és poca. Si comencen encertats i amb confiança ens poden complicar el partit”.

Svetislav Pesic

“És un partit molt important per a nosaltres. Tenim ara tres partits fora de casa complicats contra Fuenlabrada, Tenerife i València i per estar entre els quatre primers hem de guanyar”.

“El Fuenlabrada ha fet una gran temporada. És cert que en els últims partits no han guanyat, però han disputat partits complicats. Serà un partit complicat i a casa juguen molt bé en atac”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut