El Barça treu un punt de Sant Sebastià i ja és matemàticament equip de playoff

El Barça treu un punt de Sant Sebastià i ja és matemàticament equip de playoff

L’empat davant l’Atlètic Sant Sebastià dona la permanència als blaugranes de manera segura; ara disputaran les dues últimes jornades de Lliga amb el cap posat en el playoff

El primer equip de la secció d’hoquei herba ha tret un punt aquest mig dia del camp de l’Atlètic Sant Sebastià en el partit corresponent a la setzena jornada de Lliga. Amb aquest resultat els blaugranes ja són matemàticament equip de playoff.

Un any més a Divisió d’Honor

Cal destacar que, més enllà del punt que el Barça ha recollit avui, la derrota del Complutense ja hauria servit als culers per salvar la categoria. De fet, el conjunt d’Oriol Torras ha aconseguit avui una permanència que ja feia jornades que es veia a venir. Ara, a falta de dues jornades per al final de la fase regular, el Barça suma 18 punts, 9 més que el Complutense, novè classificat, i 11 més que l’Atlètic de Sant Sebastià.

Pensant en els playoffs

Ara els barcelonistes ja pensen en els quarts de final del playoff, una eliminatòria a doble partit que es jugarà al camp del millor classificat. Tot i que la lluita per la cinquena posició està molt ajustada, el Barça encara pot dir-hi la seva, ja que en les dues últimes jornades rebrà el CD Terrassa (setè classificat) i visitarà l’Atlétic Terrassa en l’última jornada. Si la classificació es mantingués com està a hores d’ara, el Barça s’enfrontaria al Junior, equip que ja va superar a la Copa del Rei, als quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut