El 15 de maig, entrenament de portes obertes

El 15 de maig, entrenament de portes obertes

Els socis i aficionats podran gaudir, de manera gratuïta, d’una sessió del Barça Lassa (12.00 hores) al Palau Blaugrana amb regals i moltes sorpreses

El dimarts 15 de maig els socis i aficionats del Barça Lassa d’handbol, grans i petits, podran gaudir d’un entrenament de portes obertes al Palau Blaugrana. A les 12.00 hores el conjunt de Xavi Pascual obrirà al públic un dels seus entrenaments en l’última setmana de competició, abans de tancar la temporada amb l’últim partit de la Lliga Asobal contra el Teucro.

Serà una jornada festiva plena de sorpreses, jocs i regals per a tothom. L’entrada serà gratuïta, i s’entregarà abans de l’esdeveniment. També hi haurà l’opció de demanar entrades col·lectives des d’escoles o associacions. En aquest cas s’hauran de sol·licitar mitjançant un correu electrònic a handbol@fcbarcelona.cat, confirmant el nombre d’entrades sol·licitades i el nom de la persona responsable. Aquestes entrades es recolliran al Centre d’Acreditacions de l’accés 14 del Camp Nou.

La cita serà a les 12 hores del dimarts 15 de maig. La millor oportunitat per conèixer de ben a prop els jugadors del Barça Lassa i com s’entrenen. No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut