Jornada per al record al planter femení

Jornada per al record al planter femení

Tres de quatre victòries al cap de setmana de les categories inferiors, amb títol inclòs

La jornada del planter del futbol femení ha quedat marcada per la tercera Lliga consecutiva del filial a la Segona Divisió. Els altres tres equips formatius també van competir:

Juvenil-Cadet – Cabrera (4-1)
Com el filial, el Juvenil-Cadet també està portant a terme un tram final de Lliga amb uns excel·lents resultats. Aquesta vegada, la victòria es va decidir a la segona meitat, gràcies als gols d’Ariadna Mingueza, Viktoria Adrianova i Laura Mas Berenguer. Abans, la primera meitat s’havia tancat amb empat a un, amb un gol en pròpia porta de les visitants. D’aquesta manera, les blaugranes continuen segones, a set punts de l’Espanyol, amb un partit menys.

Infantil-Aleví – Espanyol B (3-4)
Amb la Lliga acabada, les culers van inaugurar el torneig complementari a la Ciutat Esportiva. I no ho van poder fer amb un bon resultat davant l’Espanyol B. En un duel ple d’alternatives i amb un primer quart frenètic, les locals van obrir la llauna, però les visitants van remuntar. Naiara Tarifa, Laura Mas Serra i Ylenia Estrella van firmar les dianes.

Aleví-Benjamí – Femení Manu Lanzarote (3-2)
L’altra cara de la moneda la van viure les benjamines, també en el debut del torneig complementari. El quadre que dirigeix Pablo Álvarez va veure com el rival se li avançava per 0-2 a la Ciutat Esportiva, però la reacció va ser efectiva a partir del tercer quart. Els gols d’Andrea Cano (2) i Martina Pubill van fer que els primers punts de la competició es quedessin a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut