El segon equip, a un triomf de les semifinals

El segon equip, a un triomf de les semifinals

Decisiu tercer partit del Barça Lassa B d’hoquei, en el play-off d’ascens

El segon equip de l’hoquei patins blaugrana afronta, dissabte a les 12 h al pavelló de Llars Mundet, el tercer partit del play-off de quarts de final de la fase d’ascens. Triomf blaugrana en el primer partit, triomf de l’Olot en el segon i ara es decideix qui accedeix a les semifinals.

Campionats de Catalunya

Aquest cap de setmana, els campionats de Catalunya Juvenil i Aleví prenen el relleu als campionats Júnior i Infantil que van tenir lloc el cap de setmana passat. En el Júnior els blaugranes van finalitzar en cinquè lloc i a l’Infantil van ser tercers.

El campionat Juvenil tindrà lloc, de divendres a diumenge, a Vila-seca i el format és de dos grups de quatre, on els dos primers classificats de cada grup juguen les semifinals per accedir a la final de la competició.

Els juvenils blaugrana estan enquadrats en el grup A amb Vic, Sentmenat i Arenys de Munt B i jugarà amb els horaris següents:

Divendres 16 h Vic – Barça Lassa

Dissabte 9 h Sentmenat – Barça Lassa

Dissabte 17.15 h Arenys de Munt B – Barça Lassa

En campionat català aleví tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú, de divendres a diumenge, amb el mateix format de competició que el Juvenil. Els barcelonistes juguen, en el Grup A, amb el Cerdanyola, el GEiEG i el Tordera.

Divendres 17.15 h GEiEG – Barça Lassa

Dissabte 9 h Tordera – Barça Lassa

Dissabte 16 h Cerdanyola – Barça Lassa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut