Puntuar per aconseguir la permanència i el playoff

Puntuar per aconseguir la permanència i el playoff

El conjunt d’Oriol Torras buscarà un punt al camp de l’Atlètic Sant Sebastià per aconseguir de manera matemàtica la permanència i l’accés al playoff

El Barça d’hoquei herba jugarà diumenge al camp de l’Atlètic Sant Sebastià el partit corresponent a la setzena jornada de Lliga. Els blaugranes estan a només un punt d’aconseguir la permanència matemàtica després de la victòria de la setmana passada davant el Club de Campo per 4 a 1.

Continuen mirant cap amunt

Cal destacar que enguany els playoffs els juguen els vuit primers equips, és a dir, tots aquells clubs que mantenen la categoria jugaran, com a mínim, els quarts de final de la Lliga. En cas que el Barça acabi de confirmar la classificació per als playoffs, serà la primera participació dels barcelonistes en aquesta fase de la competició.

Així i tot, un dels referents de l’equip, Miki Delàs, ha assegurat que l’equip “pensa mirar més amunt”: “No ens conformem amb un punt, sinó que volem els tres”. En aquest sentit, cal destacar que una victòria del Barça acostaria els culers a la cinquena posició, que ocupa l’Atlètic Terrassa, i igualaria d’aquesta manera la millor classificació del Barça a Divisió d’Honor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut