10 coses que has de saber del Chelsea-Barça

10 coses que has de saber del Chelsea-Barça

Blues i blaugranes es veuen les cares a la final de la UEFA Youth League aquest dilluns a la tarda a Nyon (17.00 hores, Bein Sports)
  1. En cas de guanyar-la, seria la segona Youth League pel Barça, i la tercera del Chelsea, l’equip que en té més.
  2. El Barça va ser campió la temporada 2013-2014 superant a la final al Benfica per 3-0, amb gols de Munir (2) i Tarín.
  3. L’equip titular del Barça d’aquella final estava format per Ondoa, Riera, Tarín, Godswill, Quintillà, Ortega, Enguene, Kaptoum, El Ouriachi, Adama i Munir.
  4. El Chelsea ha guanyat les edicions de les temporades 2014/15 i 2015/16 superant a les finals al Shaktar Donetsk (3-2) i el París Saint Germanin (2-1).
  5. De nou, Carles Pérez: si abans de la semifinal destacàvem l'idil·li que té amb aquesta competició, després del doblet contra el City ja duu 7 gols en 8 partits.
  6. Morer, Mingueza, Collado, Abel Ruiz, Iñaki i el mateix Carles Pérez, presents a l’anterior edició en la que es va caure a semifinals contra el Red Bull Salzburg, volen treure’s avui el regust amarg d’aquella derrota i guanyar la UEFA Youth League.
  7. La baixa de Chalobah al Chelsea: el central-migcampista blue no podrà jugar la final per sanció, tot i que els anglesos recuperen a Maddox, que va ser baixa a la semifinal per sanció.
  8. El Barça jugarà amb la tercera equipació, de color granat fosc, per la coincidència amb el blau del Chelsea, que jugarà com a local.
  9. L’Stade Colovray on es jugarà el partit, té capacitat per 4.000 espectadors, i forma part d’un complex esportiu on juga com a local el Stade Nyonnais, de la segona divisió suïssa.
  10. El desplegament de Barça TV, amb el programa ‘El Marcador’ en directe amb la millor prèvia i post partit. El partit es podrà seguir en directe pel canal BeinSports a l’estat espanyol.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut