El Barça comença amb bon peu a les Lligues d’atletisme

El Barça comença amb bon peu a les Lligues d’atletisme

Tant en categoria masculina com en femenina el Barça es va imposar en el seu enfrontament i se situa a la part alta de la classificació

Bon inici per als atletes del Barça a les Lligues d’atletisme de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. El Barça es va imposar en els dos enfrontaments disputats ahir, tant en categoria masculina com en femenina, i se situa entre els quatre primers en les dues categories després de la primera jornada prèvia.

Doble victòria blaugrana

En el cas dels nois, els atletes del Barça van recollir un total de 210 punts de les pistes de l’Hospitalet Nord. Amb aquests resultats, el quart millor dels setze equips que disputen aquesta competició, l’equip masculí es va imposar en el seu enfrontament per davant del Tenerife CajaCanaerias (182 punts).

També van acabar emportant-se una victòria les noies, que van recollir un total de 222 punts de l’Estadi de Serrahima, per davant de l’AA Catalunya, amb 167 punts. Després de la primera jornada, les noies finalitzen a la classificació general en segona posició a només 11 punts del València Esports.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut