L’Aleví, el primer campió de lliga

Els més petits es proclamen campions i aquesta setmana podria haver nous campions de lliga blaugranes

Els alevins blaugranes es van proclamar campions de lliga a manca de dos jornades, el triomf blaugrana per 5 a 1 davant el Manresa i la derrota del segon classificat, Les Corts UBAE, fan que els més petits de la secció de futbol sala hagin obtingut el títol de lliga de la màxima competició de la seva edat.

Per la seva banda l’equip juvenil arriba a la darrera jornada de la competició i amb tot a la seva ma per esdevenir campió de Lliga. Els blaugranes tenen dos punts més que el Mataró, segon classificat, i un triomf blaugrana, dissabte a  les 18 h a la pista de La Unión, els hi donaria el títol de lliga.

El Cadet, a un pas del títol

El cadet del Barça Lassa guanya un partit, per 3 a 8 a la pista del Natació Sabadell, que se li complica en els primers minuts i queda a un pas de la consecució del títol. Amb aquesta victòria el cadet es queda a un pas d'aconseguir el títol de Lliga. La propera setmana tenen el primer matx-ball contra Les Corts UBAE, en cas d'empat o victòria blaugrana serien matemàticament campions.

El partit va començar de la pitjor manera possible pel quadre barcelonista, ja que als 3 minuts rebia l’1 a 0. El FC Barcelona intentava imposar el seu joc ofensiu i això li permetia tenir varies ocasions de gol. Una bona jugada col·lectiva sabadellenca posava un inquietant 2 a 0 en l'electrònic. Lluny de desmotivar-se els nois de Martí Graells van seguir atacant i ràpidament van poder reduir diferències gràcies i a meravellós xut llunyà. El domini blaugrana era clar, però les ocasions no es traduïen en gols. A falta de 6 minuts per encaminar el camí dels vestuaris, una bona jugada col·lectiva permetia als blaugranes posar les taules en el marcador. Tot i disposar de nombroses oportunitats, el marcador no va patir variació fins al descans.

A la represa, el FC Barcelona va sortir disposat a no veure’s sorprès i ràpidament aconseguia, a la sortida d'un córner, el 2 a 3. A partir d'aquí els barcelonistes van ser un vendaval contra la porteria vallesana i en un minut aconseguiren 3 gols seguits per encarrilar l'encontre. Amb el 2 a 6 el Club Natació Sabadell va posar en pista el porter-jugador, que li va donar un bon resultat ja que no només va aturar el festival blaugrana, si no que va poder reduir les diferències. Els blaugranes intentaven tenir possessions cada cop més llargues, però sense perdre de vista la porteria local. D'aquesta manera, dos gols seguits a falta de 5 i 3 minuts per la conclusió del matx, sentenciaven el partit i posaven el definitiu 3 a 8

Barça Lassa: David, Àlex Garcia, Víctor, Arnau i Álex Ramajo–cinc inicial- També van jugar: Oscar, Adrià, Javi, Aniol, Jorge Nico i Sergi

GOLS:

1-0 (min 2), 2-0 (min 7), 2-1 Àlex Garcia (min 8), 2-2  Nico (min 14),  2-3 Víctor (min 22),  2-4 Sergi (min 24), 2-5 Adrià (min 25),  2-6 Jorge (min 26), 3-6 (min 29), 3-7 Nico (min 35), 3-8 Nico (min 38)

Triomf de l’Infantil a Mataró

El partit va començar amb bon peu pels interessos blaugranes, ja que al minut 3 Marc Paterna aconseguia el 0-1 després de recuperar una pilota en primera línia. Al minut 8 els locals empataven el partit 1-1 després d'una pèrdua de pilota en un 1 contra el porter.

L'infantil seguia atacant i generant grans ocasions, però una vegada i una altra es trobava amb les grans intervencions del porter local.

Al minut 15, Ràfols aprofitava una bona assistència per rematar al segon pal una bona jugada col·lectiva, i just 3 minuts després, Roger Panadès feia el 1-3 de fort xut exterior.

Quan semblava que així s'arribaria al descans, una altra errada defensiva era aprofitada pels locals amb una bona transició ofensiva i així feien el 2-3 a falta de 14 segons per a mitja part.

A la segona part, l'infantil seguia creant i generant ocasions. Primer Dani González feia el 2-4 després d'una gran jugada d'Adrián Tapias al minut 23, després Victor Ramos feia el 2-5 amb una bona dualitat amb Eudald Ripollès al minut 25. I a les acaballes del partit, Adrián Tapias feia el 2-6 després d'una bona jugada individual i finalment, Marc Paterna anotava el 2-7 de córner amb un fort xut creuat.