El Barça Lassa entrega la Copa del Rei al Museu del Barça

El Barça Lassa entrega la Copa del Rei al Museu del Barça

El lliurament s’ha fet en un acte en què han participat Joan Bladé, Svetislav Pesic i Juan Carlos Navarro

La Copa del Rei de bàsquet guanyada pel Barça Lassa a Gran Canària ja llueix a les vitrines del Museu. L’entrega s’ha realitzat en un acte que ha comptat amb la presència del directiu responsable de la secció, Joan Bladé, de l’entrenador de la plantilla, Svetislav Pesic, i del capità Juan Carlos Navarro.

El conjunt blaugrana va aixecar la Copa al mes de febrer passat després de superar el Kirolbet Baskonia als quarts de final de la competició (94-90), l’amfitrió Herbalife Gran Canària (74-87) a les semifinals i el Reial Madrid (90-92) en el darrer partit. D’aquesta manera, el FC Barcelona Lassa va sumar la seva 24a Copa del Rei.

La setena del capità

Juan Carlos Navarro va sumar la seva setena Copa del Rei amb el FC Barcelona després d’haver-la guanyat el 2001, el 2003, el 2007, el 2010, el 2011 i el 2013. També va ser la segona Copa com a blaugrana per a Tomic (ja hi era a la del 2013), mentre que per a la resta de la plantilla va ser la primera Copa del Rei com a blaugranes.

A més, va ser el cinquè títol de Pesic a la banqueta barcelonista i la seva segona Copa del Rei. El tècnic serbi va guanyar el triplet l’any 2003 i una Lliga el 2004.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut