El Cadet A es proclama campió de Lliga

El Cadet A es proclama campió de Lliga

L’equip de Franc Artiga supera per 4-2 l’Espanyol a la Ciutat Esportiva, amb un hat-trick de Pablo Moreno i un altre gol d’Ilaix, i suma la desena Lliga consecutiva blaugrana de la categoria

El Cadet A de Franc Artiga s’ha proclamat aquest diumenge campió de Lliga després de superar per 4-2 l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit espectacular, amb fases del joc amb autèntic ADN Barça, que han decidit els gols de Pablo Moreno, que ha anotat un hat-trick, i Ilaix. La victòria sentencia una temporada brillant dels blaugranes en la qual han aconseguit, de moment i quan queden quatre partits per a la finalització de la Lliga, 23 victòries i 3 empats en què han anotat 112 gols i només n’han encaixat 13 en els 26 duels disputats. En el partit de la jornada 26, el Barça, que manava 2-1 al descans, ha estat molt superior, amb un joc de toc molt efectiu, a un Espanyol que s’ha vist aclaparat pel joc ofensiu del Cadet A d’un Franc Artiga que suma una nova Lliga al Club.

És la desena Lliga consecutiva que guanya un Cadet A que domina la categoria amb autoritat. El Barça no deixa escapar una Lliga Cadet des de la temporada 2008/09, amb Víctor Sanchez a la banqueta. Des d’aleshores han arribat els èxits de Fran Sánchez, temporada 2009/10; Francesc Xavier Garcia Pimienta, temporada 2010/11; Quique Álvarez, del 2011 al 2015, i, finalment, Franc Artiga, des del curs 2015/16 fins ara. El Cadet A, a més, no perd un partit a la Lliga des del 13 de desembre del 2015, un registre extraordinari que demostra l’enorme domini blaugrana a la categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut