Fran Sánchez, abans del derbi: “Sempre són diferents i especials”

Fran Sánchez, abans del derbi: “Sempre són diferents i especials”

L’entrenador i la capitana Vicky Losada consideren que el Barça Femení arriba a un nivell òptim en el tram definitiu de la temporada
Aquest dissabte es disputa un derbi crucial a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i l’entrenador Fran Sánchez i la segona capitana, Vicky Losada, n’han parlat abans de l’entrenament previ. S’han mostrat segurs de les possibilitats culers i alhora prudents per la motivació de l’Espanyol.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Esperem la dinàmica dels últims partits. Segur que no serà un partit fàcil, a més li afegim que és un derbi, que sempre són diferents i especials. Molt mentalitzades de la dificultat del partit i intentar anar allà a fer-ho bé i treure els tres punts”.

“Hem d’estar molt pendents dels nostres partits i fer el que podem fer, que és guanyar els tres”.

“Penso que en els últims partits hem tornat a agafar un nivell òptim. Potser vam tenir un moment de la temporada en què el rendiment va baixar una mica, però crec que tornem a estar al nostre nivell”.

Les declaracions de Vicky Losada

“Per a nosaltres tot el que ens queda són finals. Tots els equips donen el 200%, així que hem d’oferir la nostra millor versió”.

“Un derbi és un derbi. Fa molts anys que soc al Club i és un partit especial, però els nostres objectius són molt diferents”.

“L’equip està en un moment molt bo. A aquest nivell i en aquest club és normal jugar amb pressió i no és una cosa que pugui influir-nos”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut