Espanyol – Barça Femení (prèvia): Un derbi que val molt

Espanyol – Barça Femení (prèvia): Un derbi que val molt

20.30 h, Gol: L’equip buscarà la cinquena victòria consecutiva en l’antepenúltima jornada de Lliga

Aquest dissabte toca derbi femení corresponent a l’antepenúltima jornada de Lliga. Al vespre, Espanyol i Barça es veuran les cares a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb objectius diferents: a les locals els falta només un punt per segellar matemàticament la permanència, mentre que les visitants buscaran el triomf per continuar lluitant pel títol i pressionar el seu rival, l’Atlètic de Madrid. Aquesta vegada les matalasseres juguen més tard, concretament diumenge, amb el Rayo.

Per tant, la victòria és imprescindible per al conjunt de Fran Sánchez, que n’encadena quatre de consecutives a la Lliga i s’ha retrobat amb el futbol vistós i efectiu, especialment a la segona meitat al camp del Betis (0-2) i amb el Sevilla a casa (5-0).

El tercer del curs

Aquest serà el tercer derbi de la temporada. En els dos anteriors s’han imposat les culers amb autoritat. El primer va ser a la final de la Copa Catalunya, a l’estiu, a Gavà (3-0). El segon, a la primera volta, el resultat va ser de 4-0 amb gols de María León, Lieke Martens (2) i Toni Duggan.

Com és habitual, serà un partit especial per a nombroses jugadores que l’han viscut a les dues bandes. És el cas de les blanc-i-blaves Berta Pujadas, Baudet i les germanes Garrote, així com de les blaugranes Bárbara Latorre i María León

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut