Barça Lassa - Delteco GBC: Una victòria ideal (89-74)

Els blaugranes s’imposen al Guipúscoa en un partit en el qual han mostrat intensitat en defensa i elegància en atac

En un Palau animat, els jugadors de Pesic han visualitzat el partit magníficament, han pensat bé i han defensat millor davant el Delteco GBC (89-74). El domini culer s’ha encès a falta d’un minut per a la finalització del primer quart i s’ha mantingut en flama fins a les acaballes del matx. Per tant, l’esperança d’aconseguir la segona plaça continua viva. Oriola (14 punts) i Vezenkov (12) han estat els màxims anotadors barcelonistes.

Reacció perfecta

Primers minuts poc anotadors al Palau. La intensitat defensiva dels homes de Pesic ha compensat la mà freda en els llançaments, tant interiors com exteriors. Però els punts han pujat a l’electrònic progressivament gràcies, en part, a un parcial de 8-0 quan faltava un minut per a la finalització del primer quart. Així, el Barça Lassa ha acabat els deu minuts inicials amb un avantatge de cinc punts (24-19).

D’aquesta manera, els de Pesic han dominat el resultat, que s’havia posat advers, i no ho han deixat de fer fins al final. Sempre han estat els aristòcrates de l’electrònic. Tot ha funcionat a l’equip culer, que ha dominat totes les facetes del joc. A la bona defensa s’hi ha sumat un millor atac. L’excel·lent i fluida circulació, amb jugades d’extra pass que han provocat l’admiració del públic, ha estat acompanyada de l’encert en el tir. Vezenkov, amb deu punts fins al segon període, ha estat un dels màxims contribuïdors al resultat final de la primera part (46-35).

Arrodoneixen el triomf

El Barça Lassa ha governat el partit, i en cap moment ha perillat la victòria construïda principalment al segon quart. Les diferències s’han ampliat gradualment fins a arribar a una màxima de més 20. I amb elegància i força els homes de Pesic han navegat fins al 89-74 final. Les assistències de Koponen (7) i Heurtel (4), la intensitat d’Oriola, màxim anotador culer amb 14 punts, i Tomic i Moerman, sota la cistella, han permès als blaugranes liderar el duel amb solvència. Per tant, contra el Guipúscoa el Barça Lassa s’ha apoderat del 20è triomf en Lliga i segueix amb la seva voluntat d’assaltar la segona plaça.