Espanyol – Barça Femení: Sumen tres punts importants en el derbi (1-3)

Les blaugranes s’imposen en el derbi després de remuntar el gol inicial del conjunt blanc-i-blau i sumen un triomf important en la lluita pel campionat domèstic

Important triomf en el derbi contra l’Espanyol (1-2). El Barça Femení ha sabut sobreposar-se al gol inicial del conjunt blanc-i-blau per tal de sumar els tres punts i mantenir la lluita amb l’Atlètic de Madrid a la part més alta de la classificació. Les dianes de Marta Torrejón i Mariona, a la primera meitat, i de Bárbara Latorre, a la segona, han servit per capgirar la diana de Julve als tres minuts de joc.

Inici frenètic

Amb un gol inicial. D’aquesta manera ha sorprès l’Espanyol el conjunt dirigit per Fran Sánchez. Una diana amb què Julve ha avançat el conjunt local. Tot i aquest gol matiner, les blaugranes han sabut jugar el seu joc i ràpidament han aconseguit l’empat a través de Marta Torrejón amb una jugada en què Bussaglia ha penjat la pilota a l’àrea, Mariona l’ha col·locat dins l’àrea i Torrejón l’ha enviada al fons de la porteria.

El gol ha portat el Barça Femení a controlar la pilota i les ocasions de perill després d’aquests primers minuts frenètics. La insistència culer ha tingut la seva recompensa al minut 22, en una jugada en què Mariona ha sabut aprofitar el rebuig de la portera de l’Espanyol en un xut inicial de Martens. Tot i les ocasions per ampliar la diferència, el partit ha marxat amb l’1-1 al descans.

Topen amb el pal

A la represa, les blaugranes han continuat buscant ampliar el marcador, però al davant s’han topat amb un Espanyol que s’ha mostrat ferm en defensa. Les ocasions han estat múltiples per part del Barça Femení, i fins i tot els pals han evitat el tercer gol barcelonista. Mariona, Bárbara Latorre i Alexia Putellas han enviat a la fusta tres ocasions culers, mentre que Martens i Patri Guijarro es toparien amb la portera Mimi.

Al final, tot i una gran ocasió blanc-i-blava, la defensa blaugrana s'ha mostrat molt sòlida, i al minut 94 Bárbara Latorre ha sentenciat amb el definitiu 1-3. Tres punts clau per mantenir la lluita a la part alta de la classificació. Les culers se situen momentàniament líders per davant de l’Atlètic de Madrid, que visitarà aquest diumenge el Rayo Vallecano.