Què ha de passar per ser campions aquesta jornada?

Què ha de passar per ser campions aquesta jornada?

Els blaugranes es troben a un sol punt de conquerir la Lliga, i diumenge tindran la primera oportunitat per aconseguir-ho

El Barça té la Lliga a tocar. Només necessita sumar un punt en el que resta de competició per proclamar-se campió, i diumenge jugarà el seu primer matchball davant el Deportivo de la Corunya. Els blaugranes també podrien celebrar el títol abans de l’inici del partit, en cas que tant l’Atlètic de Madrid com el Reial Madrid no guanyin els seus respectius duels.

A falta de quatre jornades per disputar –cinc si tenim en compte el partit pendent davant el Vila-real-, els blaugranes tenen 11 punts d’avantatge i el goal average guanyat amb el segon classificat, l’Atlètic de Madrid, i 15 sobre el tercer, el Reial Madrid, també amb un partit pendent.

A continuació repassem els dos escenaris possibles perquè el Barça sentenciï matemàticament la competició regular durant la propera jornada, i aconsegueixi així el doblet:

Escenari 1: campions sense jugar

Els blaugranes podrien celebrar el títol diumenge a les 18.00 h, dues hores abans de l’inici del partit a l’estadi de Riazor, si tant l’Atlètic de Madrid com el Reial Madrid no sumen els tres punts en els seus respectius partits. En cas que el Reial Madrid guanyi el seu partit de dissabte, passaríem directament al segon escenari.

Escenari 2: campions a Riazor

Si l’Atlètic de Madrid o el Reial Madrid guanyen els seus enfrontaments, el Barça necessitaria sumar un punt davant el Deportivo de la Corunya per proclamar-se campió. En aquest cas, el títol s'assoliria matemàticament sobre les 22.30 hores de diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut