Piqué, Sergio, Iniesta i Messi, els jugadors amb més finals de Copa del FC Barcelona

Piqué, Sergio, Iniesta i Messi, els jugadors amb més finals de Copa del FC Barcelona

Els quatre futbolistes blaugrana, amb vuit finals de la competició del KO, superen les set assolides per Mascherano, Migueli i Segarra

El FC Barcelona és l’autèntic dominador de la Copa del Rei. Ningú posseeix a les seves vitrines més Copes que el Barça, amb un total de 29, que podrien ser 30 si aquest dissabte els blaugranes aconsegueixen el títol davant el Sevilla al Wanda Metropolitano. Els barcelonistes tornen a disputar una nova final, la quarta consecutiva, la vuitena en deu anys. Si la guanyessin registrarien una fita històrica del Club, i igualarien el rècord del Reial Madrid i l’Athletic Club, que ho van assolir els anys 1900/04 i 1930/34, respectivament.

Piqué, Sergio, Iniesta i Messi són els quatre jugadors que acumulen més finals de Copa de la història del Club, amb un total de vuit (2009, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017 i 2018), i tindran l’opció d’aconseguir la seva sisena Copa. D’aquesta manera, superen les set classificacions per a la final de jugadors que han marcat una època al FC Barcelona, com ara Mascherano, Migueli i Segarra.

Una plantilla amb 94 finals

És un ritual per a la plantilla del FC Barcelona classificar-se per a les finals de Copa. I és que, si sumem totes les finals de la competició del KO per a les quals s’han classificat els jugadors del primer equip del Barça, però també amb equips d’altres països, sumen un total de 94. Luis Suárez, amb set, i Rakitic, amb sis, continuen la llista, i Jordi Alba i Sergi Roberto n’han assolit cinc. Repassem totes les classificacions per a finals de Copa dels jugadors blaugrana amb tots els equips en què han jugat a la seva carrera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut