Com ha canviat el Sevilla des de la darrera final de Copa?

Com ha canviat el Sevilla des de la darrera final de Copa?

El conjunt andalús només manté a quatre dels onze jugadors titulars a la final del 2016, en què també es van enfrontar al Barça i on els culers van vèncer per 2-0

Els darrers anys el Sevilla s’ha caracteritzat per ser un equip força camaleònic, capaç de canviar cada temporada gran part de la plantilla i, tot i així, continuar mantenint els èxits i el gran nivell mostrat els cursos anteriors. Si ens fixem en la plantilla dels sevillistes de la darrera final de Copa que va enfrontar Barça i Sevilla, el 2016, els andalusos han canviat no només l’entrenador, sinó també la majoria dels futbolistes en només dues temporades.

De l’onze que va alinear aquella nit Unai Emery només continuen a les files del Sevilla quatre jugadors: Sergio Rico, Escudero, Carriço i Banega. La resta –Mariano, Krychowiak, Rami, Gameiro,Vitolo, Coke i Iborra– ja no hi són. De fet, el mateix tècnic basc tampoc hi és, i des de la seva marxa ja han passat per la banqueta de Nervión Sampaoli, Berizzo i l’entrenador actual, Vicenzo Montella.

Quant als jugadors, només set futbolistes de la plantilla de fa dues temporades es mantenen a les actuals files del conjunt andalús. A part dels ja esmentats Sergio Rico, Escudero, Carriço i Banega, que van jugar aquella final, també continuen N’Zonzi, David Soria i Pareja. És una clara mostra de la gran transformació que ha patit l’equip de Sánchez-Pizjuán, que s’ha sabut reinventar per tornar a disputar una final copera només dos cursos després.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut