Nova formació sobre metodologia d’entrenament i nutrició als professionals de l’Agrupació de Penyes

Nova formació sobre metodologia d’entrenament i nutrició als professionals de l’Agrupació de Penyes

La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona fa un pas més en el seu compromís formatiu amb l'esport de base

La Confederació Mundial de Penyes va celebrar una nova jornada formativa, aquest cop, sobre metodologia d’entrenament i nutrició, a coordinadors i entrenadors de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona. Aquesta sessió s’emmarca dins el programa de formacions que ofereix l’entitat amb l’objectiu de sensibilitzar i capacitar a tots els professionals que exerceixen en l'entorn de l'esport infantil a través de l'Agrupació.

La sessió, la segona que es duu a terme a l’Auditori 1899, va comptar amb la presència i participació de Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona, i Pere Gratacós, Cap del Departament de Formació i Coneixement Masia 360 del FC Barcelona. Lluís Monràs, President de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona, també va donar unes paraules de benvinguda.

La formació es va dividir en dues vessants: la primera, sobre diferents metodologies d’entrenament, a càrrec de Isaac Guerrero, Responsable de l’Àrea de Metodologia del FC Barcelona; i la segona sobre nutrició i esport, amb Mª Antonia Lizarraga, Nutricionista del FC Barcelona.

La resta del programa es desplegarà fins al juny, i s'espera que es duguin a terme formacions específiques a la Ciutat Esportiva per a entrenadors de porters.

Aquesta iniciativa, que ja porta 4 anys de vigència, s’ha ampliat aquesta temporada a tècnics, coordinadors i directius de l’Agrupació. Amb tot, es pretén apropar els valors del Barça a tots aquests professionals, oferint un entorn més professional i saludables pels més petits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut