Un cap de setmana amb dues Copes del Rei en joc

Un cap de setmana amb dues Copes del Rei en joc

El FC Barcelona Lassa de futbol sala i d’handbol viatjaran a Càceres i Madrid, respectivament, a la recerca de dos títols més per a les vitrines del Club

El primer equip de futbol i les seccions de bàsquet i d’hoquei ja tenen la Copa del Rei 2018 a les seves vitrines. I aquest cap de setmana dos equips blaugrana més poden sumar-hi els seus. Es tracta del futbol sala i l’handbol, que viatjaran a Càceres i Madrid per intentar assolir el repte.

Els d’Andreu Plaza són els que estan més a prop, ja que el proper dissabte 5 de maig juguen la final contra el Jaén, a partit únic (20 h, Pavelló Multiusos de Càceres). La d’aquest any, en cas de guanyar-la, seria la cinquena Copa de la història del futbol sala, el rei en aquesta competició fundada la temporada 2010/11. I Paco Sedano és l’únic que les ha guanyat totes quatre: “És una competició en què una petita errada et fa quedar-te’n fora. Són molts mesos de competició i costa molt arribar a la final. Ho valorem positivament”, diu el porter blaugrana.

Per la seva part, els de Xavi Pascual busquen la 22a Copa del Rei per al Barça d’handbol, però per assolir-la hauran de superar la Final a Vuit. Els quarts de final seran contra el Valladolid, el proper divendres 4 de maig (20.30 hores, Madrid Arena). Per a Víctor Tomàs, que en té vuit al seu palmarès, és una competició especial: “Són dies en què es viu molt d’handbol i en què es viu un gran ambient. Aquest any, a més, es juga a Madrid, molt cèntric, i facilitarà el desplaçament d’aficionats. Esportivament, però, el format és perillós, perquè encara ens queden tres partits. Sembla que ho tenim a prop, però ens queda molta feina per fer”. 

Els capitans dels dos equips, que s’han trobat en la prèvia i s’han desitjat sort, han compartit experiències i vivències de Copa del Rei. Abans, però, han parlat sobre les dificultats que es trobaran en aquesta edició. Per Sedano, per exemple, “el Jaén és un rival molt perillós, que creix en aquest tipus de partits, que té un gran equip i que juga per sobre les seves possibilitats perquè no té res a perdre”. Tomàs també assegura del Valladolid que “serà molt complicat, com s’ha demostrat a la Lliga”, i que hauran d’estar “molt concentrats i aprofitar el factor físic, que pot ser clau”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut