Barça Lassa B - BM Villa de Aranda (22-15): Triomf en el darrer partit a la Ciutat Esportiva

Barça Lassa B - BM Villa de Aranda (22-15): Triomf en el darrer partit a la Ciutat Esportiva

El filial blaugrana suma un triomf a la penúltima jornada de la División de Honor Plata

Els blaugranes rebien a un equip que sap el que es jugar a la Liga Asobal en temporades anteriors, en el darrer partit del segon equip de l’handbol a casa, en l’actual temporada. Un partit que ha servit per homenatjar a Víctor Tremps, que ha anunciat que es retira de la pràctica de l’handbol. En l’àmbit esportiu els blaugranes, des de la defensa, han dominat el primer temps i a la segona part han aguantat l’embranzida inicial castellana per acabar guanyant per 22 a 15.

Millor en defensa

En el primer terç del partit les defenses d’ambdós equips, combinades amb el treball de les porteries feien que el resultat fos curt: en 12 minuts de joc els blaugranes manaven per 3 gols a 2. Els blaugranes milloraven la seva efectivitat ofensiva i en el minut 16 es situaven amb 7 a 3 al seu favor i amb temps mort del BM Villa de Aranda.

El Barça Lassa B començaven a prendre el to ofensiu i en el minut 19 ja es distanciava (9-3) en el marcador, però els castellans poc a poc van entrar el partit, amb dos gols des de els set metres, i amb un parcial 1 a 4, s’acostava (10-7) en el marcador, en el minut 25.

En els darrers minuts de la primera part, el tècnic blaugrana Roi Sánchez va buscar activar a l’equip des de la defensa però poc es van moure les diferències i el 11 a 8, favorable al Barça Lassa, il·luminava el marcador de la Ciutat Esportiva.

De menys a més

Si a la primera part, un bons minuts blaugranes els donaven distància en la marcador, els sis primers minuts de la segona van ser absolutament desfavorables i el Villa de Aranda aconseguia situar-se per davant en el marcador 11 a 12. Però la maquinaria blaugrana va tornar a funcionar i amb un parcial de 4 a 0, situava el 15 a 12, en el minut 12 del segon temps.

Els barcelonistes despertaven i en el minut 15 obligaven, de nou, a demanar temps mort a BM Villa de Aranda. El ritme del partit havia canviat i era de color blaugrana, uns blaugranes que dominaven el marcador per 17 a 12, en el minut 45 de partit.

Villa de Aranda avançava la seva defensa, però la solidesa defensiva blaugrana no els permetia acostar-se i, com si fos una partida d’escacs, les ‘taules’ eren presents durant 8 minuts ja que no es va moure el marcador fins el 53 (18-12) amb un gol del blaugrana Estepa. En els darrers minuts, consistència en el joc de l’equip de Roi Sánchez per guanyar amb un 22 a 1 en el marcador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut