Tot el que has de saber del Clàssic

Tot el que has de saber del Clàssic

Fes més lleugera l’espera del partit entre Barça i Reial Madrid tot repassant els continguts previs al duel entre blaugranes i blancs

Cada vegada queden menys hores per al duel entre Barça i Reial Madrid al Camp Nou d’aquest diumenge 6 de maig (20.45 hores). La jornada 35 de Lliga serà el testimoni d’un altre enfrontament entre blaugranes i blancs. Fes que el temps passi més ràpidament llegint un llistat de continguts que dediquen el protagonisme al Clàssic: 

  • El Clàssic amb més diferència de punts. El FC Barcelona arriba al matx amb 15 punts més que el Reial Madrid a la classificació de la Lliga. És la diferència més gran de punts entre blaugranes i madridistes abans d’un Clàssic al Camp Nou en els darrers 30 anys.
  • El cara a cara del Clàssic. Les estadístiques i les dades en Lliga d’ambdós conjunts. Qui ha marcat més gols? Qui n’ha encaixat menys? Quins són els màxims golejadors de Barça i Reial Madrid? Ter Stegen o Keylor Navas: qui atura més?
  • Com prepara el Clàssic Coutinho? El talentós brasiler disputarà el seu primer Clàssic. De ben segur que traslladarà els quirats del seu entrenament sobre la gespa del Camp Nou. No et perdis les seves passades, regats i xuts al verd de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
  • La màgia d’Iniesta als Clàssics. Si es parla de qualitat en un Clàssic, el 8 d’Andrés Iniesta s’engrandeix a la seva esquena en aquests partits. El capità blaugrana disputarà el seu últim Barça – Madrid. Posa’t el pitet per veure algunes de les accions més brillants del manxec al llarg dels 36 Clàssics que ha jugat.
  • Els 10 gols de Messi al Camp Nou contra el Madrid. Amb la dreta, amb l’esquerra, de jugada individual o combinativa, de falta o de penal. Mira el vídeo per rememorar els gols de Messi al Camp Nou contra el Madrid. Amb quina diana et quedes? 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut