Barça Femení – Rayo Vallecano (prèvia): Penúltim assalt a la Lliga

Barça Femení – Rayo Vallecano (prèvia): Penúltim assalt a la Lliga

20.45 hores, Gol: L’equip necessita els tres punts de la Ciutat Esportiva per continuar somiant amb el títol
No es rendirà. El Barça Femení ho ha manifestat clarament amb les últimes cinc victòries consecutives a la Lliga. El títol passa per guanyar-ho tot i esperar una punxada de l’Atlètic de Madrid, amb un punt més. El penúltim assalt d’aquest trepidant duel es viurà aquest dissabte a la tarda vespre. Les blaugranes juguen amb el Rayo Vallecano a la Ciutat Esportiva, mentre que les blanc-i-vermelles hauran rebut abans el Llevant.

L’única combinació que decidiria el títol en aquesta precisa jornada seria una victòria de l’Atlètic sumada a una derrota del Barça. Qualsevol de la resta d’opcions mantindria la Lliga viva fins a l’última setmana.

En el record, la complicada victòria de la primera volta a Vallecas (1-2). El quadre madrileny esgota les seves opcions de classificar-se entre les vuit primeres posicions que donen accés a la Copa de la Reina.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Ens va costar molt al seu camp a la primera volta. El Rayo és un equip ben organitzat, que sap a què juga, que té jugadores al davant que poden ser desequilibrants i que poden treure profit de la manera com plantegen el partit. Espero un partit com els que ens estem trobant últimament: complicat, difícil. Tots ens estem jugant coses”.

“Portem setmanes en aquesta situació, ja hem après a conviure-hi. Seguim amb la dinàmica de fer la nostra feina, que és la de treure els tres punts”.

Les declaracions d’Andressa Alves

“Ens estem preparant bé, queden dues jornades i les hem de guanyar”.

“La pressió és gran com des del principi. En totes les jornades l’hem tingut. Hem de pensar a acabar bé i guanyar els dos partits”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut