Bartomeu: “A la temporada li poso un 9”

Bartomeu: “A la temporada li poso un 9”

El president del FC Barcelona ha repassat l’actualitat blaugrana, recalcant que “al Clàssic vam tornar a demostrar que som un gran equip”, i ha afegit que el doblet aconseguit “té molt mèrit”

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha parlat aquest dilluns per als micròfons de RAC1, on ha repassat tota l’actualitat blaugrana. Bartomeu s’ha mostrat clar: “A la temporada li poso un excel·lent, un 9. Estem molt contents amb el doblet i esperem poder continuar amb la ratxa d’imbatibilitat a la Lliga”. A continuació, repassem les declaracions més destacades del president.

Balanç de la temporada

“Li poso un excel·lent a la temporada, un 9. Si haguéssim fet un camí més llarg a la Champions hauríem obtingut matrícula. Però per com hem jugat, amb aquesta imbatibilitat a la Lliga... Estem molt contents de la feina de Valverde i dels jugadors”.

“És el vuitè doblet de la història del Club, té molt mèrit. L’altre dia a la rua la gent va sortir al carrer a aplaudir els jugadors, estem orgullosos. Hem de gaudir d’aquests moments”.

“El dia de Roma ells van ser superiors, però el més important és com es va gestionar la plantilla per oblidar-ho i centrar-nos en la Lliga i la Copa”.

El Clàssic

Un Clàssic mai és descafeïnat, quan jugues contra el Reial Madrid sempre hi ha ganes de guanyar. Hi ha patiment però també confiança en els jugadors i el nostre equip. Amb l’expulsió de Roberto sí que vaig patir, tota la segona part amb un menys contra el Madrid és complicat, però vam demostrar que som un gran equip”.

“La celebració a la gespa? Va ser improvisat, els jugadors volien fer la volta a l’Estadi per agrair a l’afició el suport per haver guanyat la Copa i la Lliga”.

“Arbitrar és molt difícil, al Barça reclamem la tecnologia per ajudar l’àrbitre. M’alegro que el VAR continuï endavant, som un dels clubs que hi ha donat suport. Si se’n fa un bon ús serà més just”.

Ernesto Valverde

Ernesto Valverde serà entrenador del Barça la propera temporada, ell vol continuar i nosaltres també i té contracte amb el Club. Ha fet una gran temporada”.

Noms propis

“Umtiti té contracte amb nosaltres, és el moment de començar a renovar-lo. És un jugador important i volem que continuï, però sempre seguint l’estructura del Club”.

“Dembélé és una aposta de futur, un jugador jove de gran qualitat en qui tenim moltes esperances. A poc a poc s’anirà consolidant”.

Possibles fitxatges

“Amb Arthur tenim una opció de compra per aquest jugador i es pot fer efectiva si el Club ho considera oportú”.

“Griezmann? Veurem quins jugadors surten i quins venen, però ara encara no toca. Tenim una bona relació amb l’Atlètic de Madrid. A l’octubre ens vam veure amb el seu representant, però igual que parlem amb molts altres”.

Llibertat d’expressió

“Al Camp Nou s’hi poden exhibir qualsevol tipus de banderes i sempre hem defensat la llibertat d’expressió. El soci pot expressar-se com cregui convenient, és un estadi on el soci pot dir i cridar el que vulgui i això ho fomentem des del Club”.

“El Club està al costat de la gent, demanem respecte per a tothom i volem respecte per al Barça. Escolten totes les opinions”.

Sandro Rosell

“Rosell fa un any que està amb presó preventiva sense judici i és injustificat, no té sentit. És injust el que està passant, inexplicable, no queda clar de què l’acusen”.

Espai Barça

“Les obres del Camp Nou començaran aquest estiu, però de moment només seran les instal·lacions elèctriques. A partir del 2019 sí que afectaran l’estructura del Camp Nou, però el Barça jugarà sempre a l’Estadi”.

“El febrer vinent ja estarà a punt el camp Johan Cruyff, tirarem el Miniestadi i començarem a construir el nou Palau Blaugrana. Les obres de tot l’Espai Barça estan previstes que finalitzin el 2022”.

Futbol formatiu

“El futbol formatiu és l’aposta del Barça, la inversió que fem cada any és molt gran. Hi ha jugadors molt bons al primer equip i és difícil, però la generació que ara ve per darrere és molt bona. Hem d’estar tranquils”.

Èxit de les seccions

“És la primera vegada en la història que tots els equips professionals guanyen la Copa del Rei, tenim unes grans seccions. A més, també tenim opció de fer doblet en totes cinc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut