Barça Lassa – Ángel Ximénez Avia Puente Genil: Recuperar-se per lluitar a les semis

Barça Lassa – Ángel Ximénez Avia Puente Genil: Recuperar-se per lluitar a les semis

Els blaugranes, després d’un gran esforç per superar els quarts de final, buscaran el bitllet per a la final de la Copa del Rei davant del conjunt andalús, que va sorprendre eliminant el Granollers

Un pas més fet cap l’objectiu, i un pas menys per aixecar un nou títol. Després de superar els quarts de final, el Barça Lassa disputa aquest dissabte, a les 19 hores, les semifinals de la Copa del Rei. Ho farà amb menys de 24 hores de descans després d’un exigent duel contra l’Atlètic Valladolid que es va resoldre a favor dels blaugranes a la segona part (34-30). Un cop acabat el partit, però, els homes de Xavi Pascual ja miraven endavant i pensaven en el següent repte, la semifinal contra l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil.

El conjunt andalús va protagonitzar la sorpresa de la jornada en eliminar el Fraikin BM Granollers a la tanda de penals i evitant així el derbi català a la següent ronda. Tots dos equips, doncs, van haver de fer un gran esforç als quarts, i s’han de recuperar per afrontar la semifinal. En cas de victòria, el Barça Lassa ja coneixerà el rival a la final del diumenge, ja que la primera semifinal l’hauran disputat l’Ademar de Lleó i el Logronyo La Rioja a les 17 hores.

Els dos precedents d’aquesta temporada contra el Puente Genil a la Lliga Asobal han acabat amb victòries clares del Barça Lassa. A la primera volta, al Palau, els de Xavi Pascual es van imposar per 36-24, mentre que a terres andaluses el resultat va ser de 19-38.

Per a la segona jornada de la Copa Xavi Pascual tindrà a la seva disposició 17 jugadors, ja que finalment Aron Pálmarsson es va recuperar a temps de la lesió al bessó intern de la cama i va disputar uns minuts als quarts de final. Així doncs, el tècnic haurà de tornar a descartar un jugador abans del partit de semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut