El Palau té ganes de futsal

El Palau té ganes de futsal

El Barça Lassa no juga un partit a casa des del 6 d’abril i afronta el matx contra el Ríos Renovables amb ganes de rematar la feina i aconseguir el bitllet per a les semifinals de la Lliga (21.30 h, Palau Blaugrana, en directe per Esport3 i Teledeporte)

L’afició ja té ganes de tornar a viure un partit de futbol sala al Palau. Des del 6 d’abril, quan el Barça Lassa va superar el Peníscola (6-1), que l’equip no juga a casa davant la fidel afició blaugrana. Des d’aleshores han passat moltes coses: la derrota a les semifinals de la UEFA, el triomf a la final de la Copa del Rei i tres victòries a la Lliga, l’última, la de dissabte a Saragossa en l’estrena dels play-offs.

El Ríos Renovables, sense pressió

El Barça Lassa pot certificar el bitllet per a les semifinals si guanya aquest dimarts el Ríos Renovables (21.30 h, en directe per Esport3 i Teldeporte). Sobre el rival, Andreu Plaza avisa: “Són perillosos perquè no tenen res a perdre, i ja ens ho van posar molt difícil en el primer partit”. El tècnic també remarca que “seria important rematar l’eliminatòria per tenir més dies de descans per preparar les semifinals”.

Ferrao, en ratxa

El brasiler Ferrao viu un gran moment de forma. Ja ha marcat 40 gols aquesta temporada i va resultar decisiu en la victòria a Saragossa amb un doblet. “Em sento amb confiança i això es reflecteix a la pista”, reconeix Ferrao. El brasiler prioritza “els objectius de l’equip” per sobre dels individuals. “Ara que ja sabem què vol dir guanyar un títol ens hem quedat amb ganes de més i lluitem per la Lliga”, diu Ferrao.

Festa al Palau

El Barça Lassa aprofitarà el primer partit al Palau després de guanyar la Copa del Rei per celebrar el títol amb l’afició. La Copa estarà exposada a la Porta 4 des de les 20 h perquè tots els aficionats s’hi puguin fotografiar, i l’equip oferirà el títol a l’afició en el moment de saltar a la pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut