FC Barcelona – Reial Madrid: Un Clàssic és un Clàssic

FC Barcelona – Reial Madrid: Un Clàssic és un Clàssic

Els de Valverde afronten el duel contra el Madrid ja amb el títol de Lliga al sarró, però amb diversos reptes encara per assolir

Torna el partit més gran del món. Torna el Clàssic al Camp Nou. Barça i Madrid s’enfronten aquest diumenge (20.45 hores, Movistar Partidazo) amb el doblet ja a les vitrines blaugrana. El FC Barcelona, que arriba després d’assolir el doblet, s’enfrontarà al tercer classificat de la Lliga, 15 punts per sota dels de Valverde. El Barça, que voldrà continuar amb la seva ratxa d’imbatibilitat, buscarà guanyar el segon dels Clàssics de la Lliga després de la contundent victòria barcelonista (0-3) al Santiago Bernabéu a la primera volta.

Dos conjunts en ratxa

Els dos equips arriben en forma al partit. El FC Barcelona fa 41 partits que no cau en competició domèstica, i l’última derrota del Reial Madrid a la Lliga data del 27 de febrer contra l’Espanyol. Els dos equips presenten uns números semblants, però lleugerament favorables al FC Barcelona.

Una gran expectació mediàtica

El Clàssic sempre aixeca passions entre els aficionats, i desperta un interès extraordinari als mitjans de comunicació. Per a aquest FC Barcelona – Reial Madrid s’han realitzat un total de 759 acreditacions: 481 per a televisió, 153 per a premsa escrita, 59 per a fotògrafs i 46 per a ràdios. A més, s’han acreditat 20 professionals de xarxes socials, càmeres tècniques i gravacions especials. D’altra banda, al Camp Nou acudiran 75 mitjans internacionals, que han acreditat 259 professionals de 22 països d’arreu del món.

Valverde: “Un Clàssic és un Clàssic”

El tècnic blaugrana ha explicat que el Barça – Madrid sempre és un partit significatiu, i que el Reial Madrid vindrà amb ganes de trencar la ratxa culer. Valverde ha assegurat que l’equip “vol guanyar” independentment de la situació dels equips a la taula, perquè és un partit que “motiva molt l’afició”.

Els escollits

Per al duel, Ernesto Valverde ha decidit convocar Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, S. Roberto, Umtiti i Vermaelen. Digne, André Gomes, Aleix Vidal i Yerry Mina han quedat fora de la llista per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut