Sant Cugat rep la visita de tres jugadors del Barça Lassa

Sant Cugat rep la visita de tres jugadors del Barça Lassa

Víctor Claver, Edwin Jackson i Sasha Vezenkov han estat aquest dimarts a l’European International School

Tercera visita de jugadors del Barça Lassa a les escoles aquesta temporada. Aquest cop els protagonistes han estat Víctor Claver, Edwin Jackson i Sasha Vezenkov, que han estat rebuts com autèntics herois pels nois i noies de l’Europea International School de Sant Cugat del Vallès.

La visita, que ha durat poc més d’una hora, ha comptat amb diferents activitats que els jugadors blaugranes han completat amb 45 Barça Rookies repartits a pista. Hi ha hagut partits de 5 contra 5, jugades d’atac i defensa 3 contra 2, circuits d’habilitat i 2 contra 1 en què el jugador blaugrana defensa els nois i noies participants.

Un cop acabades les activitats, tots els participants s’han fet fotografies amb els jugadors blaugranes i, posteriorment, tots ells han intentat el gran repte, que ha consistit en anotar una cistella des de la grada del pavelló en què s’ha dut a terme l’activitat. Tot i intentar-ho,  cap d’ells ha aconseguit la cistella. Finalment, Edwin Jackson ha estat l'únic que ha aconseguit encistellar, en un llançament molt celebrat pels presents.

Per acabar, fotografia de família amb tots els nois i noies de l’escola i parlaagraïments dels jugadors a l’escola i a tots els nens participants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut