El Barça vista l’Atlètic Terrassa abans d’afrontar els quarts de final del play off

El Barça vista l’Atlètic Terrassa abans d’afrontar els quarts de final del play off

Els blaugranes encara tenen opcions de finalitzar lliga en cinquena posició, igualant el millor resultat de la secció, en una jornada en la qual es concretaran els encreuaments dels quarts

El conjunt dirigit per Oriol Torras visitarà aquest diumenge (13.00 hores) el camp de l’Atlètic Terrassa en el partit corresponent a la divuitena jornada de lliga, l’última de la fase regular. Els blaugranes encara tenen opcions de finalitzar en cinquena posició, un fet que igualaria el millor resultat de la secció a Divisió d’Honor espanyola.

Una prova pels play off

Tot i que els blaugranes encara estan pendents del rival que els pot tocar en la primera ronda dels play off, el tècnic blaugrana ha assegurat que “no especularem amb el partit, ja que per nosaltres aquest partit ens ha de servir per preparar els play off”.

Al llarg de tota la fase regular, el Barça ha demostrat que està capacitat per superar qualsevol equip de la lliga. De fet, en aquest sentit Torras ha destacat que “si volem plantar-nos a la Final Four i fer-hi un bon paper no importa contra qui juguem, hem de lluitar sigui el rival que sigui”.

Cal destacar que en el partit d’anada en el Pau Negre, els blaugranes es van imposar a l’actual cinquè classificat de la lliga per tres a un, amb gols de Cañas (1-0), Solà (2-1) i Schneider (3-1). Per part dels egarencs, Marc Salles va anotar l’únic gol de l’Atlètic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut