Edu Castro:

Edu Castro: "Hem fet un autèntic exercici de saber estar"

El tècnic del Barça Lassa d’hoquei patins s’ha mostrat molt orgullós de la feina feta pel seu equip, que ha assolit la Lliga Europea a Porto i contra l’amfitrió

Guanyar a Portugal no és fàcil. I fer-ho contra el Porto, a la seva pista, i a la final de la Lliga Europea, encara ho és menys. Però el Barça Lassa ho ha aconseguit i ha pogut sumar la 22a Champions de la història de la secció, la 40a per al Club.

Ha estat davant un rival molt complicat, que ha pressionat fins al final i que no ha abaixat els braços ni amb el 3-0. Per això, l’entrenador blaugrana, Edu Castro, s’ha mostrat molt orgullós de la feina que han realitzat els seus jugadors: "Ens han portat al límit i ni amb tres gols a favor ha estat suficient. Però hem fet un gran exercici no només d’hoquei, sinó també de saber estar. Hem parat un autèntic equipàs i hem sabut patir".

En la mateixa línia s’ha expressat el capità, un Aitor Egurrola que ja ha guanyat 11 Copes d'Europa: "Estic molt content. Hem patit, però ha sortit l’equip que som. La felicitat que hi havia dins del vestidor era immensa. Ha estat molt complicat".

Per acabar, Edu Castro ha volgut valorar la temporada realitzada, amb la consecució del triplet: "Hem guanyat la Copa d’Europa sense perdre cap partit, només amb un empat. I hem guanyat una Lliga complicadíssima i molt competida. A la Copa del Rei van ser tres partits d’autèntic nivell". Davant d’això, el tècnic avisa: "Intentarem repetir l’any que ve, però ja dic que serà molt difícil".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut