El Barça guanya el CD Terrassa i continua en dinàmica positiva per afrontar els playoffs (2-1)

El conjunt d’Oriol Torras ha sumat la sisena victòria de la temporada i continua amb bones sensacions a dues setmanes dels playoffs

El Barça ha superat aquest migdia el CD Terrassa per 2 a 1 en un partit marcat per la igualtat. El matx ha començat amb el domini del conjunt blaugrana, que ha tingut la possessió, però amb el pas dels minuts els visitants han anat trobant-se més còmodes sobre el Pau Negre.

Victòria sabent patir

A l’equador del primer període el Barça ha pogut aprofitar un llançament de penal córner per posar l’1 a 0 al marcador. Els blaugranes han disposat de diverses ocasions per fer pujar el segon a l’electrònic i fins a cinc penals córner durant el primer quart, però finalment el resultat s’ha mantingut.

Ja al segon quart els visitants han passat a controlar el partit, i després de diverses ocasions els de Terrassa han pogut empatar el matx a un.

Al tercer període els blaugranes han sabut aguantar les envestides visitants. Aquesta dinàmica ha canviat a l’últim quart, fet que ha permès al Barça aproximar-se a la porteria rival. En una de les accions el conjunt dirigit per Oriol Torras ha pogut forçar un penal córner que Miki Delàs ha transformat per posar el 2 a 1 definitiu.

Emotiu comiat de Koke de Falguera i Cristian Peñalba

Un cop finalitzat el partit, la secció s’ha bolcat amb el capità Koke de Falguera i el porter Cristian Peñalba, dos jugadors que deixaran l’hoquei herba al final d’aquesta temporada. Tot l’equip, així com l’afició, han ovacionat els dos referents d’aquest equip, que han jugat el seu últim partit al Pau Negre.