Aicardo:

Aicardo: "Aquest grup mereixia un títol"

L'heroi de la final de Càceres reconeix que "l'equip s'ha tret un pes de sobre" amb el triomf a la Copa del Rei i després de la celebració ja només pensa en el play-off i l'assalt a la lliga

Jesús Aicardo va ser el gran protagonista de la final de la Copa del Rei marcant el gol del triomf davant de Jaén a la pròrroga. Després de l'èxit, Aicardo ha visitat el plató del programa 'Hora B' a BarçaTV. "Teníem moltes ganes d'aixecar un títol. Ens volíem treure aquesta espineta des de feia temps i amb el treball diari per fi ho hem aconseguit. La veritat és que ens hem tret un pes de sobre. Estem en el bon camí ", ha manifestat el gadità.

Gol decisiu

Aicardo també ha recordat la jugada del gol. "Vaig xutar amb les totes les forces que em quedaven, que no eren moltes. Per sort va entrar i el títol va venir cap a Barcelona. El míster m'havia dit que seria el meu partit" (al final del partit el gadità es va fer una llarga abraçada amb Andreu Plaza), ha revelat l'heroi de la final.

Aicardo també ha valorat el seu rendiment en el present curs. "Està sent una temporada difícil per les lesions i anímicament no estava en el meu millor moment. Va ser el meu primer partit sense molèsties des de fa molt i tant de bo segueixi així ", ha afegit l'ala-tanca blaugrana.

A per la lliga

"Com va dir el míster, hem tingut 24 hores de celebració i ara ja toca centrar-se en el play-off perquè anem a per la lliga. Toca Saragossa, un rival que ens va eliminar de la Copa d'Espanya, un torneig en el que teníem moltes il·lusions i ens van eliminar a la primera. Ara cal pensar en el dissabte i en passar a semifinals ", ha conclòs Aicardo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut