Sopar de celebració per la Lliga i la Copa del Rei

Sopar de celebració per la Lliga i la Copa del Rei

La secció d’handbol al complet es va reunir per celebrar el final de temporada, i el Club va tenir un detall amb els protagonistes de la ratxa d’imbatibilitat

El Barça Lassa d’handbol va celebrar aquest dimecres a la nit el tradicional sopar de celebració de final de temporada, que en aquesta ocasió va servir per celebrar també la consecució de la Lliga Asobal i la Copa del Rei. La secció al complet es va reunir a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona després d’acudir, al Camp Nou, a l’acte d’ofrena de les cinc Copes del Rei aconseguides pels cinc equips professionals masculins del Club.

L’acte, que va reunir jugadors, tècnics, dirigents i familiars, va començar amb un brindis en què van prendre la paraula el capità, l’entrenador i el directiu responsable de la secció. Víctor Tomàs, en primer lloc, va demanar confiança en el projecte i es va mostrar orgullós de l’equip i optimista de cara al futur. Xavi Pascual, per la seva banda, va destacar l’entrega dels seus jugadors durant tota la temporada i va demanar reconeixement pels seus ajudants de l’staff tècnic, fent una menció especial pel segon entrenador, l’Oliver Roy. Per últim, Joan Bladé va destacar l’orgull que suposa per al Club la secció d’handbol, i la va posar com a model de gestió esportiva.

El sopar també va comptar amb un detall de reconeixement per a tots els protagonistes de la ratxa d’imbatibilitat a la Lliga Asobal, que va finalitzar fa unes setmanes i que va quedar en 146 partits sense perdre en la competició. Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo, Viran Morros i Aitor Ariño van rebre un quadre commemoratiu, i també ho van fer els membres de l’staff tècnic presents en totes les temporades que ha durat la ratxa: Xavi Pascual, Oliver Roy, Josep Antoni Gutiérrez, Toni Rubiella, Roger Font, Sebastià Salas, Pablo Lescay i Jordi Rosell.

Tots els presents van brindar pels èxits aconseguits i pels que arribaran en el futur. A banda del directiu responsable de la secció, Joan Bladé, el sopar va comptar també amb la presència del Director General del Club, Òscar Grau; el Director d’Esports Professionals, Albert Soler; el Mànager esportiu, David Barrufet; el Mànager de gestió, Xavier O’Callaghan, i els membres de la comissió esportiva Xavier López i Joan Balcells.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut