Viatja amb el Barça Lassa a la Final Four de Porto!

Viatja amb el Barça Lassa a la Final Four de Porto!

El club ofereix la possibilitat d’acompanyar l’equip blaugrana a la fase final europea que es disputarà els dies 12 i 13 de maig

El Barça Lassa afronta la Final Four d’hoquei patins amb l’objectiu d’aconseguir la 22a Lliga Europea de la secció. I vol que l’acompanyis. És per això que FCBDesplaçaments ofereix la possibilitat de viatjar amb l’equip a la fase final de la màxima competició continental. A continuació exposem les diferents opcions:

Vol amb l’equip

S’ofereix la possibilitat de viatjar amb el vol xàrter del Barça Lassa, que sortirà de Barcelona el divendres 11 de maig al matí (10.30 hores). La tornada està prevista per el diumenge 13 de maig (17.30 hores de Portugal) però, en cas que l’equip no es classifiqui per a la final, existeix la possibilitat que el vol de tornada s’avanci al mateix dissabte. En l’oferta, s’inclouen els bitllets d’avió d’anada i tornada, els trasllats entre l’aeroport de Porto i la ciutat lusitana, l’assegurança de viatge i també assistència durant el viatge per part del personal del Club.

El preus són: 265 euros (socis del FC Barcelona), 325 euros (Amics de l’Hoquei) i 385 euros (no socis).

Vol amb l’equip i hotel

S’ofereix la possibilitat de viatjar amb el vol xàrter del Barça Lassa, amb els mateixos horaris i condicions esmentades en el punt anterior, i allotjar-se en una hotel de quatre estrelles, amb règim d’allotjament en una habitació doble i esmorzar. També s’inclouen els trasllats de l’hotel al pavelló.

Els preus són: 470 euros (socis), 525 euros (Amics de l’Hoquei) i 580 euros (no socis). En cas d’afegir una habitació individual, el suplement és de 70 euros.

Reserva d’entrades

Els dos paquets de viatge no inclouen les entrades al Dragão Caixa per presenciar la semifinal entre Barça Lassa i Reus Deportiu (dissabte 12; 15.30 hores de Portugal) i una possible final en cas de classificació (diumenge 13; 12.30 hores de Portugal). Per reservar les entrades (15 euros la semifinal i 15 euros la final) s’ha de fer una reserva al correu electrònic hoqueipatins@fcbarcelona.cat. 

Viatge gratuït gràcies a Lassa Tyres

El FC Barcelona també ha promogut la presència de barcelonistes a la Final Four mitjançant un sorteig del nostre patrocinador Lassa Tyres, que ofereix dos desplaçaments dobles gratuïts, incloent vol, hotel i entrades. El termini d’inscripció al sorteig finalitza aquest dijous 3 de maig i els dos afortunats rebran la comunicació el divendres 4 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut