Local

El Barça rep la Reial Societat amb la permenència en joc, abans de tancar la temporada davant les líders

Les blaugranes necessiten guanyar la Reial dissabte per assegurar-se la permanència i no haver de jugar-s'ho tot davant l'Universitat de Sevilla

Últimes dues jornades per a l’equip femení de la secció d’hoquei herba, ambdues es disputaran al Pau Negre i ambdues seran claus per acabar d’esbrinar si les blaugranes mantindran la categoria.

Tot en mans del Barça

Les blaugranes arriben al tram final de temporada depenent d’elles mateixes amb 3 punts de marge sobre el descens directe i sobre el play out. Tant Línia 22 com la Reial Societat, novenes i desenes respectivament, estan empatades a 10 punts a falta de dues jornades.

Perquè el Barça mantingui la categoria li serviria amb guanyar dissabte (17.00 hores) a la Reial Societat, ja que l’average particular amb el Línia 22 és favorable a les blaugranes. En cas d’empatar o perdre, el Barça haurà d’esperar a veure els resultats dels seus rivals directes en l’última jornada.

Cal destacar que la jornada 18 es disputarà diumenge, i que el Barça rebrà a l’Universitat de Sevilla (11.00 hores), les líders de la competició, el Línia 22 visitarà el camp del CH Sardinero, tercer classificat, i la Reial visitarà el camp del Castelldefels, el sisè classificat i equip que encara té opcions a perdre la categoria.

Més notícies aquí